"برک بک"، سرپرست این تیم تحقیقاتی در دانشگاه لندن اذعان داشت: آزمایشات مربوط به 4 مولکول مختلف از این پیاز که ماده اصلی در پخت و پز غذاهای ایرانی می باشد، انجام شده و این نتیجه حاصل شده است که ترکیبات شیمیایی موجود در پیاز کوچک در کنار آنتی بیوتیک های موجود برای مبارزه با سلول های مقاوم سل مفید واقع می باشد.

 

به گزارش «ایران» به نقل از بی بی سی، محققان بر این باورند خواص ضد باکتریایی استخراج شده از پیاز کوچک می تواند اثرات درمان آنتی بیوتیک را افزایش دهد. آنها اظهار کردند این ویژگی می توانست به درمان 490 هزار نفری که در سال 2016 به سل مبتلا شده بودند، کمک کند.

"برک بک"، سرپرست این تیم تحقیقاتی در دانشگاه لندن اذعان داشت: آزمایشات مربوط به 4 مولکول مختلف از این پیاز که ماده اصلی در پخت و پز غذاهای ایرانی می باشد، انجام شده و این نتیجه حاصل شده است که ترکیبات شیمیایی موجود در پیاز کوچک در کنار آنتی بیوتیک های موجود برای مبارزه با سلول های مقاوم سل مفید واقع می باشد.
یکی دیگر از اعضای این تیم تحقیقاتی گفت: به رغم تلاش های جهانی برای جلوگیری از گسترش سل حدود 10 میلیون مورد جدید و دو میلیون مورد مرگ مرتبط با این بیماری گزارش شده است. با توجه به خاصیت این گیاه تحقیقات و آزمایشات همچنان ادامه دارد تا بتوان در زمینه تجاری آن را به عنوان ماده جدیدی در صنعت داروسازی وارد کرد. در این مطالعه نشان داده شد با مهار خواص مقاومتی سلول های بیماری سل می توان اثرات درمان آنتی بیوتیک را افزایش داد.