یادمان باشد این ادویه معمولا با گوشت گوسفندی، ماهی، مرغ، گوشت گاو و سوپ به عنوان چاشنی استفاده می گردد یعنی در هنگام سرو غذا بصورت پاچشی غذا را طعم دار می کنند.

 

 

ادویه بهارات یک ترکیب خوش عطر و طعمی از چندین گیاه معطر می باشد که در آشپزی مناطق گسترده ای از خاورمیانه بخصوص مناطق ترک نشین، کرد نشین و عرب و حتی مناطقی از آفریقا از جمله مراکش مورد استفاده قرار می گیرد.

 

 

ترکیبات: میخک _ هل _ دارچین _ تخم گشنیز _ زیره سیاه _ جوز هندی _ فلفل سیاه و چیلی و…